За Нас


  Медикеър Трейдинг ЕООД

  Медицински изделия Unimark

  Медикеър Трейдинг ЕООД- е създадена през 2019 г. Дистрибутор e на медицински изделия. Търгува на едро с аптеки и дрогерии в цялата страна. Притежава специализиран магазин в Шумен, собствена сервизна база и добре обучен квалифициран персонал. Регистрирана е като търговец на дребно с медицински изделия, помощни средства и приспособления за хора с увреждания с удостоверение №665 от 17.09.2019 г издадено от Агенция за Хората с Увреждания към Министерство на Труда и Социалната Политика. Предлага пълната гама помощни средства за хора с увреждания, слухови апарати, апарати за кръвно налягане, продукти за онкоболните, ортези и ортопедични продукти, остеосинтези, медицински консумативи и други медицински изделия.!

Медикеър Трейдинг ЕООД

   Адрес : Шумен , ул.Бели Лом №2

Управител : Михаела Желева

Оставете своя коментар в социалните мрежи на страниците на  Медикеър Трейдинг ЕООД – апелираме по този начин да направите Вашия принос за грижата за здравето, с този жест от Ваша страна
с харесване на страницата на Медикеър Трейдинг ЕООД във https://www.facebook.com/Unimark.info

Вие ще окажете неоценима помощ на много болни хора, а именно – ще помогнете висококачествените медицински изделия на Унимарк да достигнат до по – голям брой хора, имащи спешна нужда от тях!